Om denne blog!

DCIM7113Jeg hedder Mads og er en 32 årig mand der kommer nede fra det Sønderjyske, nærmere betegnet Aabenraa hvor jeg til dagligt bor sammen med min kone, Lisbeth, samt vores dreng på 5 år, Jonas. Jeg har skrevet denne blog for at kunne berette om min dagligdag samt mine interesser, som jeg håber mange, eller i det mindste, nogle af jer, vil finde interessante.

Jeg arbejder til dagligt som sælger, så jeg bruger en stor del af tiden på at pendle fra og til Als, som også er et herligt sted. Der er dog en ø jeg er mere glad for en Als, og det er Sylt på den anden side af Jylland. På Sylt har vi vores sommerhus med tilhørende tagterrasse som er et af de bedste steder jeg kender på jorden. Jeg vil her på bloggen også skrive om vores sommerhus på Sylt, hvor jeg vil skrive om hvad der er på den herlige ø, livet på øen. Ud over det vil jeg nok også komme ind på forskellige emner jeg finder interessante, som fx sport, mit arbejde, livet, min familie, samt mange andre forskellige ting.