Nyt værelse til Jonas

Jonas er ved at komme godt op i årene og det betyder også at vores lille dreng nu er ved at vokse sig ud af meget af det tøj han har, men også hele barndommen han havde fra han blev født og frem til denne her gode alder på 5 år han har nået nu. Det betyder også at vi har besluttet os for at lave om på hans værelse så han er klar til at komme ind i de næste år og helt frem til han når konfirmationsalderen.

Det gamle legetøj er blevet pakket væk og gulvtæppet med børnemønster er fjernet. Hele værelset trængte også til en grundig rengøring og ommøblering. Dette har blandt andet stået på en nedslibning af hele gulvet som jeg måtte tage mig af selvom det aldrig har været min store force. Som belønning for at tage gulvet, så slap jeg for at male væggene hvilket jeg aldrig har været den store fan af og finder utroligt kedeligt. Heldigvis var Lisbeth nærmest lykkelig for at få kunne lov til at male væggene. Det er ikke første gang hun er helt oppe og køre over at skulle male, hvilket jeg selvfølgeligt er super glad for, for så er hun glad for at kunne komme til at male, mens jeg er super glad for at undgå det, så vi vinder på en måde begge to. Resultatet blev super godt og Jonas er også glad for at få det hele frisket op med nye ting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *