Mit liv som sælger ved Leijgo

Livet som ansat ved Leijgo kan næsten ikke fås bedre vil jeg gerne hårdnakket påstå. Det er en helt fantastisk arbejdsplads, hvor der er en næsten perfekt blanding af det professionelle miljø som en af Danmarks vigtigste arbejdspladser blandet sammen med en fremragende jysk mentalitet, som gør det til et helt unikt sted at være.

leijgo

Jeg har arbejdet ved Leijgo i snart 5 år og er mere end glad for at være ansat i et firma hvor man føler sig værdsat som ansat og ikke blot er endnu en brik på væggen i det store puslespil. Hvis jeg har en mening om noget der skal ændres eller lignende ude på arbejdet, så har jeg også mulighed for at få min stemme hørt hvilket bare gør noget helt andet ved dig som medarbejder og i længden nok også skaber mere værdi for arbejdspladsen. Når man er sælger i et firma så giver det også bare noget ekstra når man ved at de produkter man faktisk sidder og forsøger at sælge til forskellige firmaer er noget værd. Tidligere da jeg var sælger et andet sted var det ikke altid lige fedt at levere end stor ordre hvis man var usikker på om det var noget kunden ville få den værdi ud af det som de faktisk betalte for. Det er noget helt andet her og når jeg sælger et produkt eller laver en stor ordre, så kan jeg gøre det med ro i sindet da jeg ved at vi kun sælger af højeste kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.