Min nye sport

Når man igennem en årrække har spillet de samme spil og dyrket de samme sportsgrene kan det hele godt gå hen og blive lidt for meget af en rutine. Jeg har i mange år gået til fodbold og spiller da og ser det også stadigvæk. Jeg følte dog lidt at fodbold måske lige blev en tand for meget og har derfor fundet noget nyt at gå til, som jeg lige netop er startet på og faktisk har været til første træning med i dag. Nu er det også på tide at jeg indløser spændingen og jeg tænker at jeg vil gøre det med en video, som fint illustrer hvor god jeg en dag håber at blive.

Jep, jeg er begyndt at gå til ultimate frisbee. Det er et forfriskende pust væk fra fodboldbanerne og det er et utroligt sjovt spil når man er kommet ind og det og samtidig uhyre let at lære. Jeg har tit været med Lisbeth nede på stranden og spille frisbee og det er også derfra jeg fik ideen til at starte med ultimate frisbee. Det er et utroligt sjovt spil og man har også mulighed for at spille blandet, så når jeg en skønne dag får overtalt hende, så regner jeg også med at Lisbeth kommer med ned i klubben sammen med alle de andre og bliver lige så bidt af det som jeg allerede er. Hun har dog været lidt skeptisk her fra start, men jeg tror dog at hun er til at overtale.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *