Min lille drøm om en flyvetur over Sylt

Hver gang jeg enten er med familien på Sylt eller de gange hvor jeg selv tager derover for at slappe af, så forsøger jeg altid at finde på noget aktivt eller spændende at lave så det ikke hele tiden bliver til afslapning på vores ellers så dejlige terrasse. Den anden dag faldt jeg over noget, som jeg i den grad håber på en dag at kunne opleve:

En flyvetur i sådan en gammel maskine er ikke bare en drøm i sig selv, men at kunne gøre det over noget så fantastisk som Sylt er jo helt vildt. Jeg har undersøgt det lidt og det er desværre ikke bare sådan noget man lige kommer til idet der ikke er officielle ture og dem som gør sig i det ikke gør det så ofte. Det er dog noget jeg har fået en lille drøm om at gøre en dag, så jeg håber da i den grad på at kunne få overtalt en af de lokale piloter som råder over det fly som man ser i videoen til at give mig en tur rundt. Jeg ved at der er ture i helikopter hvilket jeg også prøvede for et par år siden, men det er nu noget helt andet at kunne komme ud og opleve Sylt fra oven i en ægte flyver som dengang hvor larmen bekræfter at man er ude i noget helt autentisk og ikke blot en af de mange trivielle guidede ture.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *