Hvorfor skal vi passe på miljøet?

Overskriften burde egentlig ikke have et spørgsmålstegn ved sig, men der er dog desværre stadigvæk en del mennesker som ikke forstår hvorfor det er vigtigt at skåne miljøet og bestræbe os på at gøre det langt mere end vi gør nu. Det er desværre ikke noget som de politiske partier har haft så meget fokus på det seneste års tid, hvor det desværre er blevet overskygget af andre, også vigtige, emner som fx folkeskolereformen og indvandrerpolitik.

Jeg går meget op i politik, og syntes derfor også samt af flere forskellige personlige årsager at det er skidt at vi ikke gør mere ud af miljøet. Jeg er rigtig glad for mit arbejde fordi jeg er med til at hjælpe miljøet på en måde igennem vores energivenlige produkter. Det er nok også derfor at jeg går så meget op i selve miljøet da jeg arbejder med det til dagligt og også går ekstra op i det i forhold til min politiske tilgang. Det er også derfor at jeg syntes det er så ærgerligt at der ikke er flere som går mere op i det. Jeg ville ønske at der var en mere positiv tilgang til at købe økologiske produkter og generelt spare mere på energi og lignende. Vigtigst af alt er også naturen og jeg bliver lidt bange ved tanken om at min søn kan risikere at blive gammel i en verden hvor naturen blegner i forhold til hvordan den ser ud nu og gjorde før i tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *