Gode og dårlige ting ved skolereformen

Lige da vores kære politikere i Danmark begyndte at komme med udspillet til den nye skolereform var jeg ikke super positivt begejstret og jeg var også dengang ude og kommentere på hvor dum jeg mente den var og hvor meget det netop ikke vil gavne vores skolesystem. Jeg er stadigvæk ikke den store fan af reformen, men der har dog været et par lyspunkter ved den, som dog desværre overskygges af de negative punkter vil jeg mene. Reformen kom lige samtidig med at Jonas desværre skulle starte i skole, så vi har fået et endnu tættere ind på livet end det var før, hvor det blot var en tanke og ikke noget vi selv var i.

Det er meget godt at de nu har mere tid på skolen og også forsøger at hæve niveauet af elevernes evner. Den ene positive ting jeg lige kunne finde frem mens jeg halvsur skriver dette indlæg er desværre ikke nok vil jeg mene. Jeg syntes at politikerne har truffet en lang række forkerte beslutninger i alt det her og den øgede tid på skolen efter kl 14 har på ingen måder gavnet positivt for eleverne som nu er endnu mere trætte når de kommer hjem og nærmest allerede er klar til at gå i seng lige efter de har spist aftensmad. Jeg ser frem til at reformen skal revurderes her snart og vil også gøre alt hvad jeg kan for at blive hørt denne her gang, hvor jeg blandt andet overvejer at stille op i lokalrådet for at kunne komme længere ud med budskabet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.