En uge i sommerhuset

Solen er endeligt tittet frem og det har betydet en vigtig ting – en tur i sommerhuset på Sylt. Jeg havde heldigvis en del afspadsering jeg skulle af med på arbejde, så jeg kunne faktisk med min weekend få en helt uge fri til at tage en tur ud i sommerhuset i. Vi er herude lige nu og jeg tænkte at det måske var tide på en frisk opdatering mens jeg lige skulle inden for og hvile hovedet efter at have været ude i solen en hel lang dag. Det har været fantastisk at sidde ude på terrassen og nyde det gode vejr mens Jonas har leget rundt ude i haven. Jonas er begyndt at gå meget op i drager hvilket er super fint. Det er nemt at anskaffe sig, flot at se på og så er sandsynligheden for at han smadrer noget knap så stor, hvilket nærmest er alt man kan bede om når man har en 5-årig med.

Sylt

Sylt

Lisbeth og jeg har brugt tiden på at slappe af og nyde den gode mad nede i byen. Der har dog også været noget praktisk forbundet med det hele. Vi har gang i en mindre ommøblering i sommerhuset. Det var heldigvis ikke noget stort som maling eller nedrivning af vægge, men vi har smidt nogle gamle ting ud og kigget på nogle nye møbler vi skal have efter de gamle er blevet lidt for gamle og slidte og står langt fra så pænt længere som vi ønsker det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *