Det sidste på plads i sommerhuset

Lilly sovesofaVi er nu snart færdige med vores uge ude i sommerhuset på Sylt, og hvilken uge det har været! Vi har rigtig haft det godt i det gode vejr, hvor vi har fået slappet af, spist god mad og fået noget god vin, samt været sammen med Jonas og leget ude i det gode vejr.

Som jeg også skrev tidligere, så har vi været i gang med en mindre ommøblering hvor vi har fået smidt en del gamle møbler ud. Det betød så også at vi skulle finde nogle nye møbler, hvilket vi også har fået styr på. Vi har netop fået vores sidste ind, som er en ny sovesofa hvilket i den del var tiltrængt. Efter at have kigget på en del sovesofaer endte vi inde på Trademax hvor vi besluttede os for at købe deres ’Lilly’ sovesofa.

Den har et enkelt og flot design som samtidig ikke fylder alt for meget, så den tager ikke alt for meget plads i sommerhuset og er også noget mere komfortabel end den gamle. Det var en tiltrængt udskiftning og vi ser frem til mange aftenener i den når vejret ikke lige byder på at vi skal sidde ude på terrassen.
Det har været en god uge på Sylt hvor vi fik slappet af og samtidig gjort en masse. Nu glæder vi os dog også til at komme hjem til hverdagen igen, så vi kan få gang i hjulene igen og se frem til næste gang vi skal herover.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *