Anskaffelse af tandemcykel

Lisbeth og jeg har fået en ide som måske vil bekræfte at vi i den grad er gået i Familien Danmark. Nu hvor Jonas er blevet lidt ældre og snart får mulighed for at være alene uden at vi hele tiden skal være over ham som to høge, så har vi fået planer om at anskaffe en tandemcykel.

Vi har altid gerne ville have en tandemcykel og nu føler vi at tiden endeligt et kommer til det. Jeg ved godt at mange måske mener at det er et lidt underligt projekt, men jeg syntes at det er super hyggeligt og jeg har også selv prøvet det for en del år siden og kunne godt dengang se ideen i at få en når jeg en dag fik en kone. Vi har kigget på en række forskellige og fordi det kun er til os to så er der rigeligt med muligheder. Dog kunne vi være frække og anskaffe os en med flere sæder fra start, fx ligesom denne her til når Jonas bliver ældre og vi måske får forøget familien med endnu en tak, men det kan vi tage til den tid.

Indtil videre må det blive til en med to sider som udgangspunkt og så må vi se hvad der er af muligheder hvis vi skal udvide senere hen. Vi har allerede haft kig på et par stykker og har også fundet en forhandler i Sønderborg, som vi skal ind og besøge senere i dag for at finde ud af om han har noget godt han kan tilbyde os.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *